נקודות מתוקות
- העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבועיים.
- ניתן לשחק עם כמות הסוכר במתכון.
- אפשר להכין את העוגיות בכל גודל שרוצים.
- אפשר להמיר את הקמח כוסמין לקמח לבן.
לפני כשבועיים העלתי את תמונה של עוגיות לקבוצה שלי בפייסבוק. התמונה הביאה איתה לא מעט פניות בקבוצה ופרטי שביקשו ממני לפרסם את המתכון.
המתכון של העוגיות הטעימות האלה הולך איתי כבר לא מעט שנים, עוד הרבה לפני שלמדתי קונדיטוריה.
פעם שהייתי עדיין רק אופה חובבת לא היה לי מיקסר בבית. כן , כן... תתפלאו... גם לא מיקסר ידני! הייתה לי קערה וכף וזה לגמרי הספיק לי.
לאור האילוצים שהיו לי חיפשתי להכין כל הזמן מאפים וקינוחים שאת התערובת שלהם אפשר לערבב בקלות עם כף או עם הידיים.
העוגיות האלה הן בדיוק מסוג המתכונים האלה שפשוט צריך להכין !
המתכון הוא ללא ביצים וחלב, ניתן לשדרג אותו עם שברי בוטנים/אגוזי מלך/פקאן וכדומה, אם אין קמח כוסמין אפשר גם להמיר לקמח לבן.
בקיצור, אין לכם תירוצים, הכל בקערה אחת וזהו.
תכינו אותן ותכינו את עצמכם להתמכרות!
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס מקמח כוסמין.
תהנו!
נקודות מתוקות