מצרכים לבישקוטים - Ladyfingers
- ביצים - 3 גודל L (כ - 180 גר')
- סוכר - קצת יותר משלישי כוס (75 גר')
- קורנפלור - ½4 כפות (45 גר')
- קמח – ½4 כפות (45 גר')
- אבקת סוכר לפיזור – לפי הצורך
אופן הכנת הבישקוטים - Ladyfingers:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים חלבונים עם כרבע כוס סוכר לקצף יציב (יתרת הסוכר נועדה לחלמונים).
- בקערה נפרדת מקציפים נמרצות בעזרת מטרפה ידנית את החלמונים עם יתרת הסוכר לקצף תפוח. (אם רוצים ניתן להקציף גם בקערת מיקסר נקייה).
- בעזרת לקקן/מרית מקפלים את תערובת החלמונים לחלבונים , לא להגיע לאיחוד מלא של התערובת.
- בעזרת מסננת מנפים את הקמח והקורנפלור מעל תערובת הביצים. בעזרת לקקן/מרית מקפלים בעדינות את התערובת, אין צורך להגיע לאיחוד מלא.
- את התערובת מכניסים לשקית זילוף ללא צנטר.
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבישקוטים ומפזרים מעל אבקת סוכר פעמיים (מפזרים פעם ראשונה וכאשר אבקת הסוכר נספגת מפזרים שוב).
- מכניסים לתנור ל – 12 דקות, ניתן להוסיף 2-3 דקות לפי הצורך. (אם רוצים את העוגיות יבשות יותר ניתן להוסיף להן עוד זמן ייבוש בטורבו על 130 מעלות לדקות בודדות לפי הצורך)