נקודות מתוקות:
- רצוי לעבוד עם הבצק כאשר הוא עדיין קר.
- אפשר לקרר את אוזני ההמן כ- 10 דקות לפני האפייה, זה יעזור להן לשמור על צורתן.
- ניתן להחליף כף קמח בכף קקאו ולהפוך את אוזני ההמן ל"שוקולדיות".
- ניתן להוריד 2 כפות קמח ולהחליף ב - 2 כפות שקדים טחונים או אגוז טחון אחר וכך הבצק יהיה פריך יותר.
- כדי להפוך את העוגיות לפרווה ניתן להחליף את החמאה במרגרינה או מחמאה.
- אפשר להוסיף לבצק סוכריות צבעוניות שמתאימות לאפייה.
- ניתן להוסיף מעט צבע מאכל לבצק ולהפוך אותו לצבעוני.
- ניתן לשמור את אזני ההמן בכלי אטום כשבוע.