קרם תותים 
Valentine's day - קינוח מהיר ליום האהבה הבינלאומי 


יום האהבה הבינלאומי ממש מעבר לפינה וזו הזדמנות נהדרת עבורינו לפנק ולהתפנק.
לנו יש את ט"ו באב, אבל כעם שאוהב לאהוב ולשמוח אימצנו את valentine's day  בחיבוק גדול. אני בעד לחגוג את האהבה כל השנה ויום האהבה הבנילאומי הוא (עוד) הזדמנות נהדרת לצאת מהשגרה.
נכון, לא תמיד אנחנו זוכרים אותו ונכון שלפעמים אנחנו פשוט לא מספיקים לקנות ובוודאי לא להכין משהו טעים לאנשים שאותם אנחנו הכי אוהבים. תאמינו לי, זה קורה לכולם! 
בתור אחת שדוחה הרבה דברים לרגע האחרון החלטתי לשתף אתכם במתכון קל ופשוט, לקינוח קרם תותים במרקם של מוס רך שפשוט תתמכרו אליו. המתכון הוא עבור כ - 10 כוסות בינוניות כך שאם אתם מתכוונים להכין אותו לזוג אז אני ממליצה להכין חצי מהכמות, אם נשארת לכם יתרה ניתן להקפיא וזו יכולה להיות גם עוגת גלידה תות נהדרת! שימו לב לנקודות המתוקות בתחתית המתכון, יש שם כמה טיפים.
יום אהבה שמח!
תהנו :)
קרם תותים (עבור כ - 10 כוסות בינוניות):

מצרכים:
  • שמנת מתוקה - מיכל וחצי (375 גר')
  • אבקת סוכר - 5 כפות (40 גר')
  • אינסטנט פודינג וניל - 3 כפות (30 גר')
  • תותים - 15 תותים גדולים/בינוניים (300 גר')

אופן הכנה:
  1. מכניסים את התותים (אפשר חתוכים) לתוך כלי גבוה (מד ליטר) וטוחנים למחית בעזרת בלנדר מוט (אפשר גם במעבד מזון).
  2. מקציפים את השמנת למרקם קרמי רך. 
  3. מוסיפים לשמנת את אבקת הסוכר, אינסטנט פודינג ומקציפים עוד כחצי דקה לקרם מעט יותר יציב אך עדיין לא יציב לחלוטין.
  4. מוסיפים את מחית התותים ומקציפים לקרם יציב (זהירות לא להקציף יותר מידי).
  5. בעזרת שקית זילוף ללא צנטר מזלפים את הקרם לכוסות ומכניסים לקירור לשעה לפחות. הקרם מחזיק במקרר בכלי אטום יומיים.

נקודות מתוקות:

  • כדי לשדרג את המתכון ניתן להוסיף  לכוס קצפת, גאנש שוקולד, שברי עוגיות, שבבי שוקולד, קוקוס, שברי אגוזים, חתיכות תותים או כל תוספת אחרת שאוהבים. 
  • כדי להכין את המתכון פרווה יש להחליף את  השמנת המתוקה בשמנת צמחית.
  • ניתן לשנות את כמות האבקת סוכר לפי הטעם.
  • לקרם ניתן להשתמש גם בתותים קפואים מופשרים או במחית תותים מוכנה.
  • הקרם נשמר עד יומיים במקרר בכלי אטום.
  • אם נשארת לכם יתרה, ניתן להקפיא אותה ויש לכם עוגת גלידה נהדרת.

נקודות מתוקות:

  • כדי לשדרג את המתכון ניתן להוסיף  לכוס קצפת, גאנש שוקולד, שברי עוגיות, שבבי שוקולד, קוקוס, שברי אגוזים, חתיכות תותים או כל תוספת אחרת שאוהבים. 
  • כדי להכין את המתכון פרווה יש להחליף את  השמנת המתוקה בשמנת צמחית.
  • ניתן לשנות את כמות האבקת סוכר לפי הטעם.
  • לקרם ניתן להשתמש גם בתותים קפואים מופשרים או במחית תותים מוכנה.
  • הקרם נשמר עד יומיים במקרר בכלי אטום.
  • אם נשארת לכם יתרה, ניתן להקפיא אותה ויש לכם עוגת גלידה נהדרת.

By עינת גל March 25, 2021
מתכון בקלי קלות עם 4 רכיבים בלבד
By עינת גל February 22, 2021
גם לאוזני המן מותר להתחפש
By עינת גל February 18, 2021
לצאת מקופסת משלוח המנות
By עינת גל January 29, 2021
So creamy! Oh my God, this is the best cheesecake I have ever had
עינת גל - בלוג אפייה
By עינת גל December 1, 2020
לקשט את החג...
By עינת גל November 15, 2020
כמו קסם...
By עינת גל October 21, 2020
תכיני לי...
By עינת גל August 31, 2020
משהו מתוק לתחילת שנת הלימודים...
By עינת גל August 13, 2020
השילוב האהוב עליי...
By עינת גל July 24, 2020
עוגיות ממכרות ללא מיקסר...
קרא/י עוד...