נקודות מתוקות:
- ניתן לשתמש כמעט בכל נוזל שרוצים אך מומלץ להשתמש במיץ תפוזים או חלב.
- משלב הכנסת הקמח יש להימנע מערבוב יתר אחרת העוגה עלולה לצאת דחוסה מידי.
- אפשר להפריד ביצים ולהקציף ראשית את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את החלמונים ולהמשיך עם המתכון כרגיל.
- אפשר להחליף את הקמח הלבן לקמח כוסמין.
- את התוספות יש להכין מראש מכיוון שהעוגה חייבת להיכנס במהירות לתנור ברגע שהבלילה מוכנה (אבקת האפייה מתחילה לעבוד ולתסוס וחבל שהעוגה לא תתפח כראוי).
- כאשר העוגה מתקררת ניתן לעטוף אותה היטב, לשמור אותה בהקפאה ולהפשיר בעת הצורך.