נקודות מתוקות:
- הקאפקייקס יכולים להישמר בכלי אטום כ - 3 ימים במקרר, מומלץ להוציא אותם כ - 10 דקות לפני ההגשה.
- בקרם חמאה - שוקולד אפשר לשנות את כמות הקקאו ואבקת הסוכר לפי הטעם.
- קרם החמאה - שוקולד יכול להישמר בכלי אטום כ - 5 ימים במקרר. יש להקציף אותו פעם נוספת להפוך אותו לקרמי כאשר רוצים להשתמש.
- אם הקרם חמאה - שוקולד סמיך מידי ניתן להוסיף לו מעט חלב לפי הצורך ואם הוא דליל מידי ניתן להוסיף לו אבקת סוכר וקקאו לפי הצורך.
לאתר של מגנולייה ניו יורק לחצו כאן