נקודות מתוקות:
- אם מחליפים לשמרים לחים מכפילים פי 3.
- אם רוצים להקפיא את הבצק למשך יותר משבוע רצוי להוסיף עוד 10% שמרים (שמרים מתים בהקפאה).
- את המאפים לאחר הקירור ניתן לעטוף היטב בנייר אלומיניום וניילון נצמד ולהקפיא.
- אפשר להחליף לקמח כוסמין.
- אפשר להכין את המתכון ללא ביצה ולהוסיף במקום עוד חצי כוס מים (כ - 120 גר').
- לא חובה לפזר מעל הלמניות תוספת או למרוח ביצה אם לא אוהבים.
- אפשר לשדרג את הלחמניות ולהוסיף לבצק צימוקים/אגוזים/פצפוצי שוקולד וכדומה או למרוח מעל סילאן/דבש מהול במעט מים.
- ניתן להכין את הלחמניות גם בצורה או בגודל אחר אם רוצים.